AĞRI / PATNOS - Kerem Şahin İlkokulu

Haz

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Bir Çayınızı İçeriz projesi kapsamında veli ziyaretlerimiz haziran ayına  kadar devam etmiştir.

May

Okulumuz öğretmenleri Fırat ALTIN ve Uğur ERÇOĞUN tarafından hazırlanan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı panosu öğrencilerin ilgisini çekti. Dikkatle incelediler.

May

1/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri İlknur YEĞEN rehberliğinde skippity oynadı.

• Çocukların analitik düşünme, problem çözme, odaklanma, matematiksek düşünme ve bağlantı kurma yeteneklerini geliştiği, sıra dışı düşünme becerisi kazandığı gözlemlendi.  Çocukları düşünmeye iten oyun, ileriki hayatlarında daha sorgulayıcı ve araştırmacı olmalarına katkıda bulundu.

May

Okulumuzdaki öğrencilerin doğuştan getirmiş olduğu en iyi tarafları ortaya çıkararak, onların kişiliklerinin her yönüyle gelişmesini yardım etmek, insan olarak en iyiye ulaşmalarını sağlamak,  iyi ahlaki özelliklerle donatmak ve bunun devamını sağlamak amacıyla okulumuzda değerler eğitimi aktif bir şekilde yapılmaktadır. Bu doğrultuda mayıs ayı değerimiz ''Adalet ve Sorumluluk'' olarak belirlenmiştir. Okul değerler eğitimi panomuz sınıf öğretmenlerimiz Mehmet DİKMEN ve Seda DEMİRTAŞ tarafından hazırlanmıştır. Öğrencilerin dikkatini çekmiş, ilgiyle incelemişlerdir.

May

Okulumuzda nisan ayı boyunca öğrencilerin başarıları, davranışları, çevre duyarlılıkları gözlemlenerek ayın öğrencisi olarak 1/C sınıfından Menesse TÜRKMEN seçilmiştir. Okul müdür yardımcısı Ahmet ŞİMŞEK tarafından ödülü takdim edilmiştir. Okul rehber öğretmeni Kader ÖZCAN tarafından hazırlanan ayın öğrencisi panosunda da 1 ay boyunca sergilenecektir.  Yetiştiren sınıf öğretmeni Sümeyye GÜNAY'ı ve ailesini kutlarız.

May

Okulumuz öğretmenleri İlknur YEĞEN ve Fatma Nur YILMAZ tarafından hazırlanan Anneler Günü panosu öğrencilerin ilgisini çekti. Dikkatle incelediler.

May

Okulumuz öğretmenleri Mehmet DİKMEN ve Sümeyye GÜNAY tarafından hazırlanan 1 - 7 Mayıs Trafik ve İlk Yardım Haftası panosu öğrencilerin ilgisini çekti. Dikkatle incelediler.

Nis

Okulumuz ana sınıfı öğretmenleri Gülbahar DURMUŞ ve Fatma AYDIN tarafından hazırlanan ana sınıfı panomuz, sınıf öğretmenleri İlknur YEĞEN ve Fatma Nur YILMAZ tarafından hazırlanan ilkokul panomuz öğrencilerin ilgisini çekti, dikkatle incelediler.

Nis

Okulumuz öğretmenleri İlknur YEĞEN ve Fatma Nur YILMAZ koordinesinde hazırlanan çocuk bayramı coşkuyla kutlandı.

Nis

Okulumuz öğretmenleri Batuhan ER ve Merve BÖRKLÜ tarafından hazırlanan 14 Nisan Patnos'un Düşman İşgalinden Kurtuluşu panosu öğrencilerin ilgisini çekti. Dikkatle incelediler.

Nis

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Bir Çayınızı İçeriz projesi kapsamında veli ziyaretlerimiz ara tatil dönemine kadar devam etmiştir.

Nis

Ana sınıfı A şubesi öğrencileri öğretmenleri Fatma AYDIN'ın hazırlamış olduğu etkinlikle polis haftası çalışmasını boyayıp keserek başlık haline getirdiler. Günün anlam ve önemini kavradılar.

Nis

1/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri İlknur YEĞEN rehberliğinde meyve dilimleri ve abeslangdan materyal üreterek konuyu somut hale getirdi. Eğlenerek kalıcı öğrenme sağladılar.

Nis

4/B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Ferhat NARİN rehberliğinde güneş sistemi maketi yaparak konuyu somutlaştırdı. Eğlenerek kalıcı öğrenme sağladılar.

Nis

4/C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Nihal DİNÇ'in hazırlamış olduğu etkinlikle fen bilimleri dersinde kuvvetin cisimlere etkisini yaparak yaşayarak öğrendi. Kalıcı öğrenme sağladılar.