Mrt

3/A Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Fatma Nur YILMAZ rehberliğinde zamanı ölçme konusunda kendi kol saatlerini yaptı. Eğlenerek kalıcı öğrenme sağladılar.

Mrt

Okulumuzdaki öğrencilerin doğuştan getirmiş olduğu en iyi tarafları ortaya çıkararak, onların kişiliklerinin her yönüyle gelişmesini yardım etmek, insan olarak en iyiye ulaşmalarını sağlamak,  iyi ahlaki özelliklerle donatmak ve bunun devamını sağlamak amacıyla okulumuzda değerler eğitimi aktif bir şekilde yapılmaktadır. Bu doğrultuda mart ayı değerimiz ''Sabır'' olarak belirlenmiştir. Okul değerler eğitimi panomuz sınıf öğretmenimiz Batuhan ER tarafından hazırlanmıştır. Öğrencilerin dikkatini çekmiş, ilgiyle incelemişlerdir.

Mrt

2/C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Güllüşah SANGO rehberliğinde hayat bilgisi dersinde acil durumlarda aranması gereken numaralar konusunu telefon modellemesi eşliğinde yaparak yaşayarak öğrendi. Eğlenerek kalıcı öğrenme sağladılar.

Mrt

1/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri İlknur YEĞEN rehberliğinde hayat bilgisi dersinde kişisel bakım konusunda öğretmenleri rehberliğinde kişisel bakımlarını yaptılar. Yaparak yaşayarak kalıcı öğrenme sağladılar.

Mrt

İstiklâl Marşı'nın kabul edilişini anma etkinlikleri kapsamında okulumuzda İstiklal Marşı'nı okuma yarışması düzenlenmiştir. Okul müdür yardımcısı Ahmet ŞİMŞEK, okulumuz sınıf öğretmenleri İlknur YEĞEN ve Sümeyye GÜNAY'ın jüri üyeliğinde hazırlanan öğrenciler dinlenmiştir.

Yarışma sonucunda

1. 4/B sınıfından Muhammed Emir TARSUSLU

2. 4/B sınıfından Habip KARİP

3. 4/A sınıfından Irmak Su ÇELİK

olarak belirlenmiş ödülleri takdim edilmiştir.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri İlknur YEĞEN ve Sümeyye GÜNAY tarafından hazırlanan 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Anma Günü panosu öğrencilerin ilgisini çekti. Dikkatle incelediler.

Mrt

3/B sınıfı öğrencileri, okulumuz sınıf öğretmeni Güllüşah SANGO rehberliğinde fen bilimleri dersinde bitkinin yaşam döngüsünü  gözlemleyebilmek için kendi saksılarını yaptı. Gözlemler sonucu yaparak yaşayarak öğrenen öğrenciler kalıcı öğrenme sağladı.

Mrt

1/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri İlknur YEĞEN rehberliğinde, matematik dersinde onluk ve birlik kavramı konusunu öğretmenlerinin hazırlamış olduğu etkinlikle somutlaştırarak kalıcı öğrenme sağladı.

Mrt

Ana sınıfı A şubesi öğrencileri, öğretmenleri Fatma AYDIN rehberliğinde çiçek yaparak sınıf arkadaşlarının kadınlar gününü kutladı.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri Fırat ALTIN ve Merve BÖRKLÜ tarafından hazırlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü panosu öğrencilerin ilgisini çekti. Dikkatle incelediler.

Mrt

1/A sınıfı öğrencileri hayat bilgisi dersinde istek ve ihtiyaç kavramlarını öğrendi. Sonrasında öğretmenleri İlknur YEĞEN'in hazırlamış olduğu Alışveriş Zamanı isimli kutu oyununu oynayarak öğrendiklerini pekiştirdiler. Eğlenerek öğrendiler.

Mrt

2022 Yılı Türkiye Geneli Eş Zamanlı Tahliye Tatbikatı okulumuzda planlı ve senkronize şekilde tamamlanmıştır.

Mrt

1/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri İlknur YEĞEN rehberliğinde millî zeka ve strateji oyunumuz mangalayı öğrendiler. Daha sonra mangala turnuvası yaparak düşünme becerilerini geliştirdiler.

Mrt

2/A sınıfı öğrencileri toplama işlemi konusunu işlerken öğretmenleri Batuhan ER rehberliğinde baloncuk oyunu oynadı. Eğlenerek kalıcı öğrenme sağladılar.

Mrt

1/A Sınıfı öğrencileri Türkçe dersinde Abur Cubur Yemek metnini okuduktan sonra sağlıksız yiyecekleri düşünmeye başladı. Öğrencilerde sağlılıklı yiyecek bilinci oluşturmak amacıyla öğretmenleri İlknur YEĞEN'in hazırlamış olduğu bonibon deneyini yaptılar. Bonibonlardan çıkan boyaları gören öğrenciler ne kadar sağlıksız olduğunu yaparak yaşayarak görmüş oldu. Eğlenerek bilinç kazandılar.