Ock

1/B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Mehmet DİKMEN rehberliğinde tüm sesleri öğrenerek okumaya geçmelerini coşkuyla kutladı.

Ock

1/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri İlknur YEĞEN'in hazırlamış olduğu pi'j'ama partisi ve 'j'elibon yeme etkinliklerini yaptı. Öğrendikleri 'J' sesini yaparak ve yaşayarak pekiştirdiler.Kalıcı öğrenme sağladılar.

Ock

2/C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Güllüşah SANGO'nun hazırlamış olduğu etkinlikle hayat bilgisi dersinde öğrendiği fiziksel özellikler ve kişilik özellikleri konusunu somutlaştırarak pekişirdi. Kalıcı öğrenme sağladı.

Ock

Okulumuz öğretmenleri Batuhan ER ve Merve BÖRKLÜ tarafından hazırlanan Enerji Tasarrufu Haftası panosu öğrencilerin ilgisini çekti. Dikkatle incelediler.

Ock

3/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Fatma Nur YILMAZ'ın hazırlamış olduğu etkinlikle eş sesli kelimeler konusunu pekiştirdi.Spikerin söylediği eş sesli kelimeyi ilk fark eden öğrenci spiker oldu sonrasında o öğrenci eş sesli kelime geçen cümle okudu. Öğrenciler hem eğlendi hem kalıcı öğrenme sağladı.

Ock

Okulumuzdaki öğrencilerin doğuştan getirmiş olduğu en iyi tarafları ortaya çıkararak, onların kişiliklerinin her yönüyle gelişmesini yardım etmek, insan olarak en iyiye ulaşmalarını sağlamak,  iyi ahlaki özelliklerle donatmak ve bunun devamını sağlamak amacıyla okulumuzda değerler eğitimi aktif bir şekilde yapılmaktadır. Bu doğrultuda ocak ayı değerimiz ''Hoşgörü'' olarak belirlenmiştir. Okul değerler eğitimi panomuz sınıf öğretmenlerimiz Sümeyye GÜNAY ve Merve BÖRKLÜ tarafından hazırlanmıştır. Öğrencilerin dikkatini çekmiş, ilgiyle incelemişlerdir.

Ock

1/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri İlknur YEĞEN'in hazırlamış olduğu dü'ğ'me dikme ve 'sa'ğ'ma etkinliklerini yaptı. Öğrendikleri 'Ğ' sesini yaparak ve yaşayarak pekiştirdiler.Kalıcı öğrenme sağladılar.

Ock

3/B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Beyza MATİYAR rehberliğinde fen bilimleri dersi etkinliği yaptılar. Çevremizdeki ışık ve sesler konusunu işleyen öğrenciler görmeden renkleri algılamaya çalıştılar. Yaparak yaşayarak kalıcı öğrenme sağladılar.

Ock

1/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri İlknur YEĞEN rehberliğinde H sesini öğrendi. Sesi pekiştirmek için öğretmenlerinin hazırlamış olduğu ''Hızlı Bardaklar'' isimli akıl oyununu oynadılar. Hem eğlenip hem kalıcı öğrenme sağladılar.

Ock

4/B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Metin UYGURLU rehberliğinde öğrendiği deyimler konusunu pekiştirdi. Deyimleri canlandıran öğrenciler hem eğlendi hem kalıcı öğrenme sağladı.

Ock

1/A sınıfı öğrencileri öğretmenleri İlknur YEĞEN'in hazırlamış olduğu etkinliklerle P sesini kalıcı olarak öğrendi. Patlat ve oku etkinliği, pamuk ile  görsel sanat çalışması ve portakal ile zenginleştirilmiş öğretim fırsatı yakalayan öğrenciler hem eğlendi hem öğrendi.

4/C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Ahsen DİKMEN'in hazırlamış olduğu etkinlikte fen bilimleri dersinde öğrendiği konuları somutlaştırdı. Maddenin özellikleri konusunda suda yüzme - batma, suyu emme- emmeme deneyleri yaparak kalıcı öğrenme sağladı.

Okulumuzda olası kazaları önlemek için buzlu zeminlere tuzlama çalışması yapılmaktadır.

2. Deneme Sınavı Sonuçlarımız Açıklanmıştır. Sonuç karneleri öğrencilere verilmiştir.

1/C sınıfı öğrencileri öğretmenleri Sümeyye GÜNAY'ın rehberliğinde baba ve dede canlandırması yaptı. Öğrenciler hem eğlendi hem 1. sınıf öğrencilerinin en çok karıştırdığı 2 harf olan b ve d harflerinin ayrımını kavrayarak akıcı okumada pürüzleri giderdi.