Kas

3/A Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Fatma Nur YILMAZ'ın rehberliğinde görsel sanatlar dersini eğlenceli bir etkinlikle işledi. Getirdikleri malzemelerle öğrenciler kendi kar kürelerini yaptılar. Dersten çıkan öğrenciler uzun yıllar saklayabilecekleri kendi el emekleri bir hatıralarının olmasından dolayı mutluluk yaşadı.

Kas

2/C sınıfı öğrencileri , öğretmenleri Güllüşah SANGO rehberliğinde hayat bilgisi dersini eğlenceli bir drama etkinliği ile işledi. Yakın akrabalarına verilen isimleri drama etkinliği ile öğrendiler. Hem eğlenceli anlar yaşayıp hem kalıcı öğrenme sağladılar.

Kas

Okulumuzda ekim ayı boyunca öğrencilerin başarıları, davranışları, çevre duyarlılıkları gözlemlenerek ayın öğrencisi olarak 4/C sınıfından Berfin KELEŞ seçilmiştir. Okul müdür yardımcısı Ahmet ŞİMŞEK tarafından ödülü takdim edilmiştir. Okul rehber öğretmeni Kader ÖZCAN tarafından hazırlanan ayın öğrencisi panosunda da 1 ay boyunca sergilenecektir.  Yetiştiren sınıf öğretmeni Ahsen DİKMEN'i ve ailesini kutlarız.

Kas

1/C sınıfı öğrencileri öğretmenleri Sümeyye GÜNAY'ın hazırlamış olduğu etkinlikle ''N'' sesini eğlenceli bir şekilde öğrendi. Poşet dosyanın içerisine traş köpüğü sıkan öğrenciler daha sonra ağzını kapatarak büyük harfle ve küçük harfle ''N'' sesini poşet dosya üzerine yazdılar. Kalıcı öğrenme sağladılar.

Kas

2/B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Merve BÖRKLÜ'nün hazırlamış olduğu etkinlikle matematikte öğrencilerin çok zorlandığı bir konu olan basamak konusunu kolaylıkla öğrendi. Kalıcı öğrenme sağladılar.

Kas

Okulumuz öğrencileri, öğretmenleri İlknur YEĞEN ve Merve BÖRKLÜ koordinesinde Cumhuriyet Bayramı'nı güzel bir kutlama programı ile coşkuyla kutladı.Program sonrası Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ''Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak ve yükseltecek olan sizlersiniz.'' sözünden hareketle cumhuriyeti yaşatacak ve yüceltecek olmanın sorumluluğunu omuzlarında hissettiler.

Ekm

Okulumuz öğretmenleri İlknur YEĞEN ve Merve BÖRKLÜ tarafından hazırlanan  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı panosu öğrencilerin ilgisini çekti. Dikkatle incelediler.

Ekm

2/A Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Batuhan ER rehberliğinde, programlama diğer adıyla yazılımlamanın temelini oluşturan kodlama çalışması ile hem öğrendiler hem eğlendiler.

Ekm

1/A Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri İlknur YEĞEN'in hazırlamış olduğu inek maketi ile sınıfa gelmesi sonucu şaşkınlık yaşadı. Daha sonra maketteki hayvanın adının içinde geçen ''İ'' sesini öğrenince  mutluluk yaşadılar. Kalıcı öğrenme sağladılar.

Ekm

1/C Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Sümeyye GÜNAY'ın hazırlamış olduğu etkinlikte manyetik harflerle öğrendiği heceleri ve rakamları pekiştirerek kalıcı öğrenme sağladılar. Hem eğlenip hem öğrenmenin mutluluğunu yaşadılar.

Ekm

2/B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Merve BÖRKLÜ rehberliğinde Türkçe dersinde satır sonuna sığmayan kelimeleri eğlenceli bir etklinlikle nasıl yazacaklarını öğrendi. Kalıcı öğrenme sağladılar..

Ekm

Okulumuzda yapılan seçim sonucunda okul öğrenci temsilcisi 4/B sınıfından Habip KARİP seçilmiştir.

Ekm

1/B Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Mehmet DİKMEN'in hazırlamış olduğu etkinlikle bardakların arkasında yazan sesleri birleştirerek öğrendiği heceleri pekiştirdi. Eğlenerek öğrendiler.

Ekm

1/C Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Sümeyye GÜNAY'ın hazırlamış olduğu etkinlikle çarkı çevirerek öğrendiği heceleri pekiştirdi. Hem de mandal sayesinde küçük parmak kaslarını geliştirmiş oldu. Eğlenerek öğrendiler.

Ekm

1/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri İlknur YEĞEN rehberliğinde kodlamada bir üst seviyeye geçti. Öğrenciler bilişim alanında da kendilerini geliştirmiş olmanın mutluluğunu yaşayıp, özgüven kazandılar.