2/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Batuhan ER rehberliğinde akıllı tahtada etkileşimli bir etkinlikle istenen saati ayarladı. Öğrendiklerini pekiştirip kalıcı öğrenme sağladı.

Okulumuz 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerine akademik gelişim takibini yapabilmek adına 2. deneme sınavı yapıldı.

2/B Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Merve BÖRKLÜ rehberliğinde origami etkinliği yaptı.Öğrencilerin parmak kasları ile el ve göz koordinasyonları gelişimi sağlandı. Böylece çocuklar sıradan olan kağıt parçalarını güzel bir şekilde şekillendirerek, yaşamın en önemli olan dinamiklerinden biri dönüşüm olgusunu kolay bir şekilde içselleştirdi.

1/C Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Sümeyye GÜNAY'ın hazırlamış olduğu etkinliklerle ''D'' sesini kalıcı hale getirdi. ''D'' sesi ile başlayan Davulcu canlandırması yapan öğrenciler hem eğlendi hem öğrendi.

1/A Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri İlknur YEĞEN'in hazırlamış olduğu etkinliklerle ''D'' sesini kalıcı hale getirdi. ''D'' sesi ile başlayan dede canlandırması yapan öğrenciler hem eğlendi hem öğrendi.

Sınıflarımızda yapılan etkinliklerle öğrencilerde kalıcı bilinç kazandırıldı.

Okulumuz öğretmenleri Fırat ALTIN ve Fatma Nur YILMAZ tarafından hazırlanan Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası panosu öğrencilerin ilgisini çekti. Dikkatle incelediler.

1/B Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Mehmet DİKMEN'in hazırlamış olduğu etkinlikle görsel sanatlar dersinde boyama çalışması yaptı. Öğrencilerde içinde bulunduğumuz Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası farkındalığı oluştu aynı zamanda parmak kaslarını geliştirdiler.

Ana sınıfı A şubesi öğrencileri, öğretmenleri Ayşenur ÖZGEN'in hazırlamış olduğu etkinlikle öğrendiği şekilleri pekiştirdi ve eğlenceli hale getirerek kalıcı öğrenme sağladı.

Ana sınıfı B şubesi öğrencileri, öğretmenleri Gülbahar DURMUŞ'un hazırlamış olduğu etkinlikle kare şeklini tanıdı, kağıttan kare şekli yaptılar, boyadılar ve kestiler. Yere uzanarak kare şekli oluşturdular. Eğlenerek öğrendiler.

Ana sınıfı A şubesi öğrencileri, öğretmenleri Ayşenur ÖZGEN'in hazırlamış olduğu etkinlikle çember şeklini tanıdı ve kendi çemberlerini yaptılar. Daha sonra el göz koordinasyonunu geliştirdikleri hedefe çember atma oyunu oynadılar. Eğlenerek öğrendiler.

2/A Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Batuhan ER'in hazırlamış olduğu etkinlikle matematik dersinde onluk ve birliklerine ayırma konusunu eğlenceli bir şekilde öğrendiler. Kalıcı öğrenme sağladılar.

1 ve 2. sınıf velilerimize yönelik okul rehber öğretmeni Kader ÖZCAN tarafından seminer verildi. Seminerin içeriğinde ihmal ve istismardan koruma, sorumluluk bilinci kazandırma, öz bakım becerilerini geliştirme konuları yer aldı. Seminer sonunda katılan veliler daha bilinçli hâle geldiklerini ifade ettiler.

Okulumuzdaki öğrencilerin doğuştan getirmiş olduğu en iyi tarafları ortaya çıkararak, onların kişiliklerinin her yönüyle gelişmesini yardım etmek, insan olarak en iyiye ulaşmalarını sağlamak,  iyi ahlaki özelliklerle donatmak ve bunun devamını sağlamak amacıyla okulumuzda değerler eğitimi aktif bir şekilde yapılmaktadır. Bu doğrultuda aralık ayı değerimiz ''Doğruluk ve Dürüstlük'' olarak belirlenmiştir. Okul değerler eğitimi panomuz sınıf öğretmenlerimiz Batuhan ER ve Fatma Nur YILMAZ tarafından hazırlanmıştır. Öğrencilerin dikkatini çekmiş, ilgiyle incelemişlerdir.

4/A Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Zafer KARAKAYA'nın hazırlamış olduğu etkinlikle daha önceki sınıf düzeylerinde işlenip unutulan çarpma işlemi konusunu hatırladı. Etkinlikle öğrenciler hazırlamış olduğu sayıları yan yana getirip çarptılar, sonuçlarını bulmaya çalıştılar. 4. Sınıf düzeyinde çarpma işlemi konusunu işleyebilecek gerekli hazırbulunuşluğa ulaştılar.