Okulumuz öğretmenleri İlknur YEĞEN ve Batuhan ER tarafından hazırlanan 3 Aralık  Dünya Engelliler Günü panosu öğrencilerin ilgisini çekti. Dikkatle incelediler.

Okulumuzda kasım ayı boyunca öğrencilerin başarıları, davranışları, çevre duyarlılıkları gözlemlenerek ayın öğrencisi olarak 3/A sınıfından Ebrar Nazlı TOZUN seçilmiştir. Okul müdür yardımcısı Ahmet ŞİMŞEK tarafından ödülü takdim edilmiştir. Okul rehber öğretmeni Kader ÖZCAN tarafından hazırlanan ayın öğrencisi panosunda da 1 ay boyunca sergilenecektir.  Yetiştiren sınıf öğretmeni Fatma Nur YILMAZ'ı ve ailesini kutlarız.

1. Sınıf öğrencilerimize, okul rehber öğretmeni Kader ÖZCAN tarafından sağlıklı yaşam etkinliği uygulandı.Öncelikle sağlıklı ve dengeli beslenme video ve görseller yardımıyla anlatıldı. Sonrasında öğrenciler tarafından bir torbanın içinden yiyecek görselleri sıra sıra çekilerek ; tahtaya yapıştırılmış olan sağlıklı ve sağlıksız dişten hangisine uygunsa onun üzerine yapıştırıldı . Son olarakta sağlıklı sağlıksız vücut ve yiyeceklerin ayrımının olduğu boyama yapıldı . Öğrenciler hem eğlendi hem sağlıklı yaşam bilinci kazandı.

4/B Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Metin UYGURLU'nun Türkçe dersinde hazırlamış olduğu etkinlikte, kutunun içinden kelime çekerek eş anlamlısını hızlı bulmaya çalıştılar. Eğlenerek kalıcı öğrenme sağladılar.

1/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri İlknur YEĞEN'İn hazırlamış olduğu etkinlikle öğrendiği yeni sesi kalıcı hale getirdi. Öğrendikleri yeni ses olan ''Ü'' sesini hissetmek için ütü kelimesini telaffuz ettiler. Daha sonra ütü ile pastel boyalarını eriterek renkli görsel çalışmalar oluşturdular.

Kas

4/C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Ahsen DİKMEN'in hazırlamış olduğu etkinlikle yönler konusunu eğlenceli bir etkinlikle öğrendi. Kalıcı öğrenme sağladılar.

Kas

Okulumuz öğrencileri, öğretmenleri Sümeyye GÜNAY ve Fatma Nur YILMAZ koordinesinde Öğretmenler Günü'nü güzel bir kutlama programı ile neşeyle kutladı. Öğretmenlerine duyduğu sevgi ve minnet duygusunu daha çok hissettiler.

Kas

Okulumuz öğretmenleri Sümeyye GÜNAY ve Fatma Nur YILMAZ tarafından hazırlanan  24 Kasım Öğretmenler Günü panosu öğrencilerin ilgisini çekti. Dikkatle incelediler.

Kas

3/B Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Beyza MATİYAR'ın hazırlamış olduğu etkinlikle çarpma işlemini eğlenceli bir şekilde öğrendiler. Kalıcı öğrenme sağladılar.

Kas

Okulun 1. döneminin yarısı tamamlanırken öğrencilerin başarı durumlarının gözlemlenebilmesi amacıyla 2, 3 ve 4. sınıflarımıza deneme sınavı yapılmıştır.

Kas

Okulumuz öğrencileri, öğretmenleri Ahsen DİKMEN ve Mehmet DİKMEN koordinesinde 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde günün anlam ve önemine uygun bir program sundular. Program sonrasında ''Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim düşüncelerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeter.'' sözünden etkilenen öğrenciler Büyük Önder'ini daha çok anlamaya ve hissetmeye başladılar.

Kas

1/C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Sümeyye GÜNAY'ın tasarlamış olduğu etkinlikle öğrendiği yeni sesi kalıcı hale getirdi. Öğrendikleri yeni ses olan ''O'' sesiyle başlayan otobüsü canlandırdı. Keçeden yapılarak tahtaya yapıştırılan  otobüs üzerindeki ''O'' seslerinin farkına vardılar.

Kas

Okulumuz öğretmenleri Mehmet DİKMEN ve Ahsen DİKMEN tarafından hazırlanan  Atatürk Haftası panosu öğrencilerin ilgisini çekti. Dikkatle incelediler.

Kas

1/A sınıfı öğrencileri , öğretmenleri İlknur YEĞEN rehberliğinde drama etkinliği yaptı. ''N'' sesini öğrenerek nine kelimesini okuma yazma yapabilir duruma gelen öğrenciler, drama ile bunu eğlenceli hale getirdi. Kalıcı öğrenme sağladılar.

Kas

Okulumuzdaki öğrencilerin doğuştan getirmiş olduğu en iyi tarafları ortaya çıkararak, onların kişiliklerinin her yönüyle gelişmesini yardım etmek, insan olarak en iyiye ulaşmalarını sağlamak,  iyi ahlaki özelliklerle donatmak ve bunun devamını sağlamak amacıyla okulumuzda değerler eğitimi aktif bir şekilde yapılmaktadır. Bu doğrultuda kasım ayı değerimiz temizlik olarak belirlenmiştir. Okul değerler eğitimi panomuz sınıf öğretmenimiz İlknur YEĞEN tarafından hazırlanmıştır. Öğrencilerin dikkatini çekmiş, ilgiyle incelemişlerdir.