Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Öğrenciler ilk siren sesi ile birlikte masaların altına girip çök kapan tutun pozisyonuna geçtiler. 2. Siren sesiyle birlikte kontrollü olarak açık alana geçtiler. Daha sonra  3/A sınıfı öğretmeni Fatma Nur YILMAZ'ın hazırladığı programla öğrenciler deprem hakkında bilgi sahibi oldu.

Ekm

1/B Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Mehmet DİKMEN rehberliğinde ''K'' sesini öğrendi. İçinde ''K'' sesi geçen nesneleri boyayıp, şapka yaptılar. Hem öğrenip hem eğlendiler.

Ekm

1/A Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri İlknur YEĞEN rehberliğinde önce unu eledi sonra unun üstünde heceler yazıp okudular. Yaparak, yaşayarak kalıcı öğrenme sağladılar.

Ekm

1/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri İlknur YEĞEN rehberliğinde Millî Eğitim Bakanlığı'nın da önerdiği gibi beden eğitimi ve oyun dersini temassız oyun ile değerlendirdi.  ''Taşı ve Biriktir'' oyunu ile öğrenciler  denge ve hız yeteneklerini geliştirdi.Öğrendiği seslerle yorulan zihinlerini dinlendirip eğlendiler.

Ekm

Okulumuzdaki öğrencilerin doğuştan getirmiş olduğu en iyi tarafları ortaya çıkararak, onların kişiliklerinin her yönüyle gelişmesini yardım etmek, insan olarak en iyiye ulaşmalarını sağlamak,  iyi ahlaki özelliklerle donatmak ve bunun devamını sağlamak amacıyla okulumuzda değerler eğitim aktif bir şekilde yapılmaktadır. Bu doğrultuda ekim ayı değerimiz yardımlaşma ve dayanışma olarak belirlenmiştir. Okul değerler eğitimi panomuz sınıf öğretmenlerimiz Ahsen DİKMEN ve Mehmet DİKMEN tarafından hazırlanmıştır. Öğrencilerin dikkatini çekmiş, ilgiyle incelemişlerdir.

Ekm

1/C Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Sümeyye GÜNAY rehberliğinde önce unu eledi sonra unun üstünde heceler yazıp okudular. Yaparak, yaşayarak kalıcı öğrenme sağladılar.

Ekm

1/A sınıfı öğrencileri öğretmenleri İlknur YEĞEN rehberliğinde MUZOGRAM etkinliği yaptı. Etkinlik sayesinde öğrencilerde ritim duygusu, el-göz koordinasyonu gibi özelliklerin geliştiği gözlendi.

Ekm

Okulumuzda eylül ayı boyunca öğrencilerin başarıları, davranışları, çevre duyarlılıkları gözlemlenerek ayın öğrencisi olarak 4/B sınıfından Habip KARİP seçilmiştir. Okul müdür yardımcısı Ahmet ŞİMŞEK tarafından ödülü takdim edilmiştir. Okul rehber öğretmeni Kader ÖZCAN tarafından hazırlanan ayın öğrencisi panosunda da 1 ay boyunca sergilenecektir.  Yetiştiren sınıf öğretmeni Uğur ERÇOĞUN'u ve ailesini kutlarız.

Eyl

1/A Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri İlknur YEĞEN rehberliğinde, programlama diğer adıyla yazılımlamanın temelini oluşturan kodlama çalışması ile hem öğrendiler hem eğlendiler.

Eyl

Ana sınıfı A şubesi öğrencileri öğretmenleri Ayşenur ÖZGEN rehberliğinde, kendileri kesip yapıştırarak maskelerini yaptılar.

Eyl

Ana sınıfı B şubesi öğrencileri, öğretmenleri Gülbahar DURMUŞ rehberliğinde hem 1 rakamını öğrendiler hem de eğlendiler.

Eyl

Ana sınıfı A şubesi öğrencileri, öğretmenleri Ayşenur ÖZGEN rehberliğinde renkli etkinliklerle daire şeklini tanıdı.

Eyl

Ana sınıfı B şubesi öğrencileri, öğretmenleri Gülbahar DURMUŞ rehberliğinde renkli bir çalışma gerçekleştirdi. Çalışmada kime ait olduğunu öğrenmek için yola düşen parçacık Pezzettino en sonunda mutlu oluyor.

Eyl

Ana sınıfı A şubesi öğrencileri, öğretmenleri Ayşenur ÖZGEN rehberliğinde çizgi çalışması ve makasla kesme çalışmaları yaptı.