Nis

4/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Zafer KARAKAYA'nın hazırlamış olduğu etkinlikle karışımları ayırma yöntemleri olan mıknatısla ayırma, eleme, süzme  yöntemlerini yaparak yaşayarak öğrendiler. Kalıcı öğrenme sağladılar.

Nis

1/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri İlknur YEĞEN'in hazırlamış olduğu etkinlikte, ışıklı küre yardımıyla dünyanın şekli ve ülkemizin dünya üzerindeki yeri hakkında bilgi sahibi oldu. Eğlenerek öğrendiler.

Nis

Okulumuzdaki öğrencilerin doğuştan getirmiş olduğu en iyi tarafları ortaya çıkararak, onların kişiliklerinin her yönüyle gelişmesini yardım etmek, insan olarak en iyiye ulaşmalarını sağlamak,  iyi ahlaki özelliklerle donatmak ve bunun devamını sağlamak amacıyla okulumuzda değerler eğitimi aktif bir şekilde yapılmaktadır. Bu doğrultuda nisan ayı değerimiz ''Aile ve Toplum'' olarak belirlenmiştir. Okul değerler eğitimi panomuz sınıf öğretmenlerimiz Sümeyye GÜNAY ve Merve BÖRKLÜ tarafından hazırlanmıştır. Öğrencilerin dikkatini çekmiş, ilgiyle incelemişlerdir.

Nis

Okulumuzda mart ayı boyunca öğrencilerin başarıları, davranışları, çevre duyarlılıkları gözlemlenerek ayın öğrencisi olarak 1/A sınıfından Azra ÇELİK seçilmiştir. Okul müdür yardımcısı Ahmet ŞİMŞEK tarafından ödülü takdim edilmiştir. Okul rehber öğretmeni Kader ÖZCAN tarafından hazırlanan ayın öğrencisi panosunda da 1 ay boyunca sergilenecektir.  Yetiştiren sınıf öğretmeni İlknur YEĞEN'i ve ailesini kutlarız.

Okulumuzda yapılan 3. deneme sınavında 2. sınıf öğrencileri arasında 1. olan 2/B sınıfından Sümeyye ARAL, 3. sınıf öğrencileri arasında 1. olan 3/A sınıfından Ebrar Nazlı TOZUN ve 4. sınıf öğrencileri arasında 1. olan 4/B  sınıfından Habip KARİP'e de ödülleri takdim edilmiştir.

Nis

Okulumuz sınıf öğretmeni İlknur YEĞEN tarafından hazırlanan 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü panosu öğrencilerin ilgisini çekti. Dikkatle inceleyerek farkındalık kazandılar.

Mrt

3/B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Mehmet Sena ÇALIŞ rehberliğinde daha önceden getirmiş oldukları çubuklarla fotoğraf çerçevesi yaptı. Çerçeveli fotoğraflarını gören öğrenciler hem ürün ortaya çıkarmanın mutluluğunu yaşadı  hem de el becerilerini geliştirmiş oldular.

Mrt

1/C Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Sümeyye GÜNAY rehberliğinde kıtaların yer aldığı puzzle çalışması yaptı. Öğrenciler bu sayede problem çözme becerilerini ve konsantrasyonunu geliştirdi. Gizil olarak dünyadaki kıtalar hakkında bilgi ve yerleri hakkında göz aşinalığı kazandılar.

Mrt

Okulumuzda 2, 3 ve 4. sınıflara yapılan deneme sınavı sonuçları açıklanmıştır. Deneme sınavı analizleri öğrencilere verilmiştir.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri Sümeyye GÜNAY ve Fatma Nur YILMAZ tarafından hazırlanan Kütüphaneler Haftası panosu öğrencilerin ilgisini çekti. Dikkatle incelediler.

Mrt

1/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri İlknur YEĞEN rehberliğinde Türkçe dersi metni ''Minik Tohumun İsteği '' metnine hazırlık çalışması olarak tohum çimlendirme çalışması yaptı. Kendi çimlendirdikleri tohumun ardından metni okuyan öğrencilerin anlaması ve zihninde canlandırması kolaylaştı. Yaparak, yaşayarak kalıcı öğrenme sağladılar.

Mrt

Okulumuz İngilizce öğretmeni Fırat ALTIN tarafından hazırlanan Orman Haftası panosu öğrencilerin ilgisini çekti. Dikkatle incelediler.

Mrt

İlçe Kaymakamımız Sercan YILDIZ ve İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Yakup TAŞDEMİR tarafından kütüphanemizin açılışı gerçekleştirildi.Kendilerine açılışa gelerek bizleri onurlandırdıkları için teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri, öğretmenleri Batuhan ER ve Merve BÖRKLÜ koordinesinde 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü'nü güzel bir kutlama programı ile  günün anlam ve önemine uygun şekilde yâd etti.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri Batuhan ER ve Merve BÖRKLÜ tarafından hazırlanan 18 Mart Çanakkale Şehitleri  Anma Günü panosu öğrencilerin ilgisini çekti. Dikkatle incelediler.

Mrt

Ana sınıfı A şubesi öğrencileri, öğretmenleri Fatma AYDIN rehberliğinde Berat Kandili münasebetiyle, kendi elleriyle gül yaptılar.